За нама је изузетно успешан спортски викенд за бабушнички стони тенис. Све три стонотениске екипе оствариле су првенствене победе. Стонотенисерке Лужнице забележиле су седму првенствену победу пошто су у сусрету  7. кола Друге лиге Србије – група југ,  победиле у суботу на свом терену екипу Пожеге 2 максималним резултатом 4:0.

Бабушничке стонотенисерке су једина непоражена екипа у лиги, и са максималних 14 бодова заузимају прво место на табели. На другом месту, са бодом заостатка налази се нишке екипе Стони,  којој стонотенисерке Лужнице гостују у наредном 8. колу, 14. марта.

Стонотенисери Лужнице у сусрету 14. кола Квалитетне лиге Србије победили су у Бору истоимену екипу резултатом 4:2. Деветом првенственом победом, и изненађујућим поразом екипе Лала из Мајура на свом терену од екипе „Брана Пауновић“ из Рашанца, стонотенисери Лужнице након 14. одиграних кола налазе се на трећем месту на табели које им на крају може донети пласман у Другу лигу Србије.  Меч одлуке у борби за треће место стонотенисере Лужнице очекује 7. марта, када ће у оквиру 15. кола дочекати на свом терену јединог конкурента за позицију три на табели екипу СТК „Лала“.

Победу су овог викенда остварили и стонотенисери екипе Лужница 2. Они су јуче у оквиру 7. кола Регионалне лиге југ – група Б на гостовању у Белој Паланци победили у комшијском дербију  екипу Омладинца резултатом 4:3. Након ове победе екипа Лужнице 2 налази се на четвртом месту са 10 бодова, колико има и трећепласирана екипа Врањског стонотениског клуба ТОП СПИН. У наредном, 8. колу стонотенисери Лужнице 2 дочекују 8. марта последњепласирану екипу Мораве из Владичиног Хана.

23. фебруар 2015.