Međunarodni sajam turizma ove godine biće održan od 19. do 22. februara u šest hala Beogradskog sajma a na njemu će se predstaviti više od 1.100 izlagača.
Na sajmu će se predstaviti i Turistička organizacija opštine Babušnica koja će posetiocima prezentovati turističke manifestacije opštine kao što su: „Vurdijada“, „Todorica“, Međunarodni uspon na planinu „Ruj“, „Lužnički megdan“ i druge manifestacije.

Pod motom "Iskoristi trenutak" manifestacija će okupiti najveće turističke organizacije, agencije, turoperatore, hotele, planinske centre, banje, jezera, gradove, regije i zemlje sa svih kontinenata.
Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma su Ujedinjeni Arapski Emirati - najrazuđenija ostrvska država na svetu koja ima veliki turistički i kulturni potencijal.
Istovremeno sa Sajmom turizma biće organizovane još tri manifestacije koje turizam čine potpunim - Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, Sajam vina BeoWine i Sajam suvenira, saopštili su organizatori sajma.

2. februar 2015.