Članci

Predsednik Skupštine opštine Babušnica Dejan Lazarević zakazao je za četvrtak, 27. novembar XXVIII sednicu Skupštine. Sednica će biti održana u sali 3 zgrade opštine Babušnica, a početak je zakazan za 15.00 časova. 
Pred odbornicima lokalnog parlamenta naći će se Devetomesečni izveštaj o izvršenju budžeta opštine Babušnica, za period januar-septembar 2014. godine, kao i predlozi Odluka o određivanju zona i najopremljenijih zona na teritoriji opštine; i utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2015. godinu na teritoriji opštine Babušnica. 
Skupština će razmatrati i Predlog Odluke o Opštinskom pravobranilaštvu, Predlog Odluke o proceni ugroženosti od elementarnih nepogoda i drugih nesreća, kao i Predlog Odluke o izmeni odluke o korišćenju službenih vozila.  Na dnevnom redu Skupštine naći će se i Nacrt Rešenja o obrazovanju interresorne komisije za procenu potreba za dodatnom obrazovnom, zdravstvenom i socijalnom podrškom deci i učenicima, kao i Predloge Rešenja o imenovanju članova Školskih odbora OŠ „Svetozar Marković“ Ljuberađa, Gimnazije „Vuk Karadžić“ i Tehničke škole iz Babušnice. 
Na dnevnom redu skupštine naći će se i druga pitanja iz nadležnosti lokalnog parlamenta.