Opština Babušnica raspisala je K O N K U R Sza finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti razvoja kulture i podsticaja kulturnog i umetničkog stvaralaštvana teritoriji opštine Babušnicau 2015. godini.

  Sredstva za projekte po ovom konkursu u iznosu do 500.000,00 dinara obezbeđena su u budžetu opštine Babušnica

Konkurs se odnosi na projekte iz sledećih oblasti:

  1. zaštita, očuvanje nepokretnog kulturnog nasleđa;
  2. zaštita, očuvanje arheološkog nasleđa;
  3. zaštita, očuvanje i prezentacija arhivske građe;
  4. muzike  (stvaralaštvo, produkcija, interpretacija);
  5. scenskog stvaralaštva i intepretacije (oblasti: drama, opera, balet i ples i sl);

Na Konkursu mogu da učestvuju udruženja građanaregistrovana na teritoriji opštine Babušnica.Konkurs je otvoren  od 22. 04. 2015. godine do 15. 05. 2015. godine.Period predviđen za realizaciju projekta je od 3 do 6 meseci od dana potpisivanja ugovora.

Prijave na Konkurs dostaviti:

- isključivo poštom na adresu: Opština Babušnica, ul.Ratka Pavlovića br. 1,18330 sa naznakom „Konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa/projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja građana iz oblasti kulture i podsticaja kulturnog i umetničkog stvaralaštva“.

- Kompletna konkursna dokumentacija (orginal i kopija) zajedno sa CD-om predloga projekta dostavlja se u zatvorenoj koverti. Konkursna dokumentacija se predaje u pisarnici opštinske uprave opštine Babušnica.

Rezultati ovog konkursa će biti objavljeni na zvaničnoj Internet stranici  Opštine Babušnica, najkasnije 20dana od datuma zaključenja konkursa. Na taj način će Opština Babušnicaobavestiti sve podnosioce prijava i širu javnost o rezultatima konkursa.

Dodatne informacije se mogu dobiti u Opštini Babušnica(Komisija za sprovođenje Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture)svakog radnog dana od 9.00 do 12.00 časova na tel. 010/385 112 ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dokumentaciju konkursa možete naći na www.babusnica.rs- Konkursi- K O N K U R Sza finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti razvoja kulture i podsticaja kulturnog i umetničkog stvaralaštvana teritoriji opštine Babušnicau 2015. godini.

Predsednik komisije

Goran Dimitrijević  064//8688384

           Članovi:   

Rade Minić      064/8866773

            Danijela Pejčić 060/3831911

                                                      22. april 2015. godina